Mesh samples

Advies

Top Zeven ondersteunt veel klanten bij de totstandkoming van de juiste gaasoplossing, van concept tot commercialisatie. Wij verkennen graag ongebruikelijke, niet eerder geteste, out-of-the-box concepten en staan open voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Met meer dan 25 jaar ervaring staan we garant voor het doelmatig adviseren van onze klanten bij hun productontwikkelingsvraagstukken. Bij een advies zullen de volgende gaaskenmerken besproken worden:

 • Het type gaas (wat wordt er met het gaas gedaan, filteren, ondersteunen, scheiden etc…)
 • Het te kiezen materiaal (omgevingsafhankelijk – temperatuur, chemische resistentie etc..)
 • Gaaskarakteristieken als draaddiameter, maasopening, open gebied en dikte

Met vele klanten zijn we reeds tot bevredigende oplossingen gekomen. Vaak wordt een trial-and-error traject opgestart waarbij via het testen van proefstukken uiteindelijk de optimale gaaskeuze bepaald wordt.

Een goed voorbeeld van een dergelijk trial-and-error traject is het project met The Ocean CleanUp. The Ocean CleanUp heeft als doelstelling oceanen vrij te maken van plastic deeltjes. Vanaf het begin van dit project heeft Top Zeven gazen beschikbaar gesteld waarvan grote sleepnetten gemaakt werden waarmee bepaald kon worden hoe groot de plastic deeltjes zijn die tezamen de verontreinigende plastic soep vormen. In 2015 heeft The Ocean CleanUp via crowd funding wereldwijde expedities op kunnen zetten om in alle oceanen met de sleepnetten van Top Zeven onderzoek te kunnen doen naar de aard, grootte, locatie en concentratie van plastic deeltjes.

Op zoek naar een specifieke oplossing? Vertel het ons, we denken graag mee.

Vraag een offerte of advies per mail 

  Goedendag!

  Wilt u direct een antwoord op uw vraag? Belt u ons dan op 023 5319051.

  Het is de snelste manier om ons te bereiken en we helpen u graag.

  U kunt ons op werkdagen per telefoon bereiken van 10.00 tot 17.00 uur.