Polypropyleen gaas

Polypropyleen (PP) gaas

Polypropyleen gaas (ook wel polypropeen gaas of PP gaas) staat bekend om de uitstekende weerstand tegen chemicaliën en de recyclebaarheid. Het is chemisch stabiel en gemaakt van waterstof- en koolstofatomen. Wanneer polypropyleen gaas verbrandt komt er slechts waterstoom en koolstofdioxide vrij. Alleen polypropyleen wordt als duurzaam beschouwd onder de fossiele brandstoffen gebaseerde kunststoffen.

De meeste polypropyleen kunststoffen (zonder toevoeging) voldoen aan de strikte regels van de Food en Drug Administration (FDA) in de Verenigde Staten. Polypropyleen heeft een smeltpunt van 165°C. Polypropyleen gaas wordt in vele industrieën gebruikt. Zo wordt het gebruikt in de medische industrie (chirurgisch), de voedingsindustrie, voor verpakkingsdoeleinden, in laboratoria, in textiel (touwen, thermisch ondergoed en tapijten bijvoorbeeld), voor onderdelen in de automotive industrie en als spacer gaas in omgekeerde osmose (RO) en ultra-filtration (UF) filter units.

Top Zeven biedt geweven – en geëxtrudeerde polypropyleen gazen, stijve polypropyleen gaas tubes en geëxtrudeerde B.O.P. (bi-axially oriented polypropylene) gazen. De breedte van ons bi-directional opgerekt polypropeen gaas gaat tot 4 meter. De openingen variëren van 3 mm to 15 cm. De dikte van ons geëxtrudeerd PP spacer gaas varieert van 0,67 mm tot 2 mm.

Bekijk onze downloadable PDF met daarin specifieke kenmerken per soort polypropyleen gaas.

Op zoek naar een specifieke oplossing? Vertel het ons, we denken graag mee. Stuur u verzoek naar gaas [at] topzeven [dot] com of bel ons op 023 5319051.

Vraag een offerte of advies per mail 

Goedendag!

Wilt u direct een antwoord op uw vraag? Belt u ons dan op 023 5319051.

Het is de snelste manier om ons te bereiken en we helpen u graag.

U kunt ons op werkdagen per telefoon bereiken van 10.00 tot 17.00 uur.