Geweven gaas 400

Geweven gaas

Op eersteklas Sulzer weefgetouwen wordt een gekalibreerd gaas met exacte maasopeningen van polyester of nylon monofilament draden geweven. De grootte van de maasopeningen wordt afgeleid van het aantal draden en de draaddikte en bepaalt de filtercapaciteit. Nabehandeling van het gaas door thermofixering zorgt voor stabiliteit en uniformiteit.

Naast polyester en polyamide gazen levert Top Zeven ook een gelimiteerde range HDPE (high density polyethylene) en PP (polypropylene) geweven gazen.

De gazen van Top Zeven scoren zeer goed qua elongatie en kunnen tegen zeer concurrerende prijzen vanuit voorraad aangeboden worden.

Knuckle bound co-extruded polyester gazen

Specialiteit van Top Zeven zijn de “knuckle bound co-extruded” polyester gazen. Deze gazen zijn gefixeerd op de kruispunten van de draden. Hierdoor kunnen zeer vlakke polyester gazen met een extreem hoog open gebied (>60%) geweven worden die toch nog stabiel zijn. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als spacer gaas, als membraan-ondersteuning of als gaas voor gestanste onderdelen.

Op zoek naar een specifieke oplossing? Vertel het ons, we denken graag mee.

Vraag een offerte of advies per mail 

    Goedendag!

    Wilt u direct een antwoord op uw vraag? Belt u ons dan op 023 5319051.

    Het is de snelste manier om ons te bereiken en we helpen u graag.

    U kunt ons op werkdagen per telefoon bereiken van 10.00 tot 17.00 uur.