Mesh samples (gaas advies)

Advies over gaas

Top Zeven geeft graag advies over de mogelijkheden van gaas bij productontwikkeling, van concept tot commercialisatie. Wij verkennen daarbij ook graag ongebruikelijke, niet eerder geteste, out-of-the-box concepten en staan open voor het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Met meer dan 25 jaar ervaring staan we garant voor een goed advies rondom productontwikkeling. Bij een gaas advies zullen de volgende gaas kenmerken besproken worden:

 • Het type gaas (wat wordt er met het gaas gedaan, filteren, ondersteunen, scheiden etc…), zie bijvoorbeeld Gaasfunctie
 • Het te kiezen materiaal (omgevingsafhankelijk – temperatuur, chemische resistentie etc..), zie bijvoorbeeld Gazen
 • Gaas karakteristieken als draaddiameter, maasopening, open gebied en dikte; zie bijvoorbeeld Gazen

Met veel partijen zijn we al tot oplossingen gekomen. Vaak wordt een trial-and-error traject opgestart waarbij via het testen van proefstukken uiteindelijk de optimale gaaskeuze bepaald wordt.

Een goed voorbeeld van een dergelijk trial-and-error traject is het project met The Ocean CleanUp. The Ocean CleanUp heeft als doelstelling oceanen vrij te maken van plastic deeltjes. Vanaf het begin van dit project heeft Top Zeven gazen beschikbaar gesteld waarvan grote sleepnetten gemaakt werden waarmee bepaald kon worden hoe groot de plastic deeltjes zijn die samen de verontreinigende plastic soep vormen. In 2015 heeft The Ocean CleanUp via crowdfunding wereldwijde expedities op kunnen zetten om in alle oceanen met de sleepnetten van Top Zeven onderzoek te kunnen doen naar de aard, grootte, locatie en concentratie van plastic deeltjes.

Ook op zoek naar een specifieke oplossing? Vertel het ons, we denken graag mee.

Vraag een offerte of advies per mail 

  Goedendag!

  Wilt u direct een antwoord op uw vraag? Belt u ons dan op 023 5319051.

  Het is de snelste manier om ons te bereiken en we helpen u graag.

  U kunt ons op werkdagen per telefoon bereiken van 10.00 tot 17.00 uur.